Hordozható légtisztító nyaklánc

9 990 Ft

Mérete: 79,5×50,5×21,2mm

Súlya: 30g

Megfelelt a CE, az FCC és a RoHS minősítésnek, válassza az egészséges életet!

A légtisztító díszdobozba van csomagolva.

Körülbelül 1 köbméteren tisztítja meg a levegőt.

Csak 1 órás töltésre van szükség, ezután felhasználható 12 órás levegő tisztításra.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

HATÉKONY ALTERNATÍVA A SZÁJ és ORR VÉDELMÉHEZ ez a nem csak szép, de hasznos mini levegő tisztító is: légtisztító nyakláncunk hatékony alternatíva azok számára, akik például idősek, és olyan esetekben, amikor az emberek nem viselhetnek szájmaszkot, például étkezés, játszó gyerekek, családi találkozások, futás stb. Elkerüli a száj körüli izzadást és megkönnyíti a légzést. Noha hatékony a por, a cigarettafüst, az allergia stb. megakadályozása, a lakosság szájmaszk viselése szükséges és nem helyettesíti a szükséges helyeken.

Ez a légtisztító nyaklánc segít enyhíteni az orrfolyás és az orrdugulás, a szipogás, a tüsszögés stb. tüneteit. A negatív ionokat felszabadítja a test körül, és egy további védőréteget képez az idegen anyagokat távol tartja a belégzéstől. A levegőionizátor által generált negatív ionok elérhetik a mintegy 5 000 000 db / cm3 koncentrációt, amely magasabb, mint a vízesésben vagy az erdőben, amely felszívja a levegőben lebegő részecskéket és felgyorsítja a leszállásukat.

Viselheti a nyakán, a kezén, a táskáján, akassza fel az autóban, tegye babakocsira, kempingezésben, hátizsákján vagy egyszerűen csak tegye az asztalára, hűtőszekrényére. Élvezze a friss levegőt, amelynek lélegzése teljesen természetes és egészséges.

Nincs sugárzás, terhes nők és idősek is nyugodtan használhatják. A tisztítás során alacsony a zajszintje, így munka vagy pihenés közben sem fogja zavarni.

A légtisztító a háztartási por 93,38% -át, háziállat-szőrt, penészgombákat, polleneket, baktériumokat, spórákat és PM2,5 méretű részecskéket köti meg a körülöttünk lévő levegőből. Ha vannak gyermekei és otthonában és tart háziállatokat, akkor ez egy tökéletes választás a jó levegő fenntartásához.

Barátoknak, családtagjainknak is nagyszerű ajándék lehet!

A légtisztító távol tartja Önt a levegőben lévő allergénektől.

Ez az eszköz személyi ápoló eszköz, nem orvosi eszköz.

Szín

fehér, pink

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hordozható légtisztító nyaklánc” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük