Légtisztító nyaklánc

6.990 Ft

Méret: 59,5mm x 32mm x 22mm

Súlya: 30g

6 500 000 anion/cm³ kibocsátás

Díszdobozba van csomagolva.

Cikkszám: N/A Kategória:

A mini levegő tisztítót bárhol hordhatod, lehet a nyakadban, az íróasztalodra teheted vagy alvásnál az éjjeli szekrényedre, ha kisbabád van, akkor a babakocsira akaszthatod. Végtelen lehetőséged van használni. A tiszta levegő meghitt, csendes partnere. Nincs szűrőcsere, könnyű karbantartás, csendes. 1 órás töltés után 12 órán keresztül használható a levegő tisztítására. A légtisztító a háztartási port, háziállat-szőrt, penészgombákat, polleneket, füstöt, baktériumokat, vírusokat, a PM2,5 méretű részecskéket köti meg a körülöttünk lévő levegőből.  A levegő tisztító negatív ionokat szabadít fel, amik megkötik és semlegesítik a szennyeződéseket.

Az ionok a levegőben található töltéssel rendelkező részecskék, ezek általában természetes módon keletkeznek. Sajnos a legtöbb ember nem olyan helyen él, ahol sok a természetes negatív ion , hanem életük 80-90 %-át zárt térben töltik. Legtöbbször nem érzékeljük, de sokszor terheli szervezetünket a sok pozitív ion, ami hosszú távon megbetegedéshez vezethet.

Az óceáni hullámok partot érő hullámzása során rengeteg negatív ion keletkezik, ezek az ionok megkötik a polleneket, port, füstöt, spórákat, szennyeződéseket, amik általában pozitív töltésűek, és így semlegesítik azokat. A negatív ionok kedvező hatással vannak ránk, sokan a légzőszervi allergiák enyhülését tapasztalják ilyen környezetben.

Hozzávetőleges negatív ionkoncentráció különböző környezetekben (db/cm³):

Légkondicionált szoba: 0-20

Városi lakóövezet: 40-100

Utcai zöldövezet: 150-300

Vidék: 800-1500

Hegy, tenger part: 5000-7000

Trópusi erdő, vízesések: 10 000-50 000

A légtisztító kibocsátása: 6 500 000

Megfelelt a CE, az FCC és a RoHS minősítésnek.

Ez az eszköz személyi ápoló eszköz, nem orvosi eszköz.

 

Szín

fehér, fekete