Szodalit karkötő

4 290 Ft

A szodalit, a mesterkristályok egyike. Amire hatással lehet: önértékelés, lelki béke, szem, vérnyomás csökkentő, zsíranyagcsere, torok problémák, kommunikáció.

Mérete: 18 cm, 10 mm-es gyöngyökből.

Kategória:

Ez az ásvány részt vehet az objektivitásod fejlesztésében, elsősorban azáltal, hogy segít abban, hogy függetlenül lásd önmagad, és objektívebben és kevésbé kritikusan ítéld meg magadat. Alkalmas a társas kapcsolatok megerősítésére is.
Használható a látás javítására, a szem gyulladásainak és a retina problémáinak kezelésére. Szabályozza a vérnyomást, befolyásolja a hasnyálmirigyet és segít a vércukorproblémák kezelésében. Mindenféle mirigy betegség kezelhető vele, beleértve a pajzsmirigy, a hasnyálmirigy és a nyirokrendszer problémáit is. Pozitív hatással van a nyak területére, és felhasználható a torok betegségei esetén. Erősíti az immunrendszert.
Régen azt mondták, hogy a szodalit növeli a művészi alkalmasságot, és az érintettek mindig hordoztak belőle egy darabot. Ez a feltételezés a középkorig érvényes volt, majd a követ elfelejtették. A 19. században fedezték fel újra, és gyógykőként és ékszerként használták.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szodalit karkötő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük