0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Menu
Menu
Menu
Házhozszállítás1290 Ft
Postán Maradó1020 Ft
Posta Csomagautomata1020 Ft
PostaPont1020 Ft

A megrendelés visszaigazolása után várhatóan 1-4 munkanapon belül érkezik meg a csomag, a vásárló által megadott címre.

A webshop megrendeléseit a Magyar Posta MPL futárszolgálata teljesíti. A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik 08.00-17.00 óráig. A szállítási idő 1-4 munkanap, de általában a csomag feladását követő munkanapon kiszállítják. Az át nem vett és visszaszállított csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

Házhozszállítás

Az MPL a küldeményt 2 alkalommal kísérli meg kézbesíteni a megadott címre. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet sikertelen, akkor megpróbálja az azt követő munkanapon is kézbesíteni. Ha a második kézbesítés is sikertelen, akkor értesítőt hagy a postaládában.  Az értesítő tartalmazza, hogy melyik közeli postán lehet átvenni a csomagot. A posta a csomagot 10 munkanapig őrzi. Ha nem sikerül átvenni ez idő alatt sem, akkor azt visszaküldik részünkre, melynek költsége a megrendelőt terheli.

Postán maradó

A Postán maradó csomagodat, nem házhoz viszik, hanem az ország bármelyik Postájába, ahol személyesen a nyitvatartási időn belül veheted át a csomagodat.

Legfontosabb tudnivaló, hogy a postán maradó küldemények esetében vásárlóink semmilyen értesítést nem kapnak a postától. A vevőnek kell a csomag feladásáról szóló levelünktől számított 1-2 nap múlva bemennie az általa megadott postára és érdeklődni a csomag után.

A posta a csomagot 10 munkanapig őrzi. Ha nem sikerül átvenni ez idő alatt, akkor azt visszaküldik részünkre, melynek költsége a megrendelőt terheli.

Posta Csomagautomata

A Magyar Posta csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen átvehetőek a rendelések. Ki lehet választani azt a bevásárlóközpontot, ahol a legkényelmesebb átvenni a csomagot. Az automaták országszerte elérhetőek, a megadására feltétlen szükség lesz. Ide küldenek SMS-ben egy egyedi kódot, amivel az automata ajtaját ki lehet nyitni.

A csomagokat 2 munkanapig tárolják az automatában. Ha a rendelkezésre álló idő alatt nem történt meg a csomagátvétel, újabb SMS-ben elküldik, hogy melyik közeli postán lehet átvenni a rendelést. A posta a csomagot 10 munkanapig őrzi. Ha nem sikerül átvenni ez idő alatt sem, akkor azt visszaküldik részünkre, melynek költsége a megrendelőt terheli.

PostaPont

A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is el lehet hozni a csomagokat. Rendelésnél ki lehet választani, hogy melyik esik útba. SMS-ben vagy e-mailben küldenek értesítőt a küldemény érkezéséről. A megadott átvételi pont 10 napig őrzi a küldeményt. Ha nem sikerül átvenni ez idő alatt sem, akkor azt visszaküldik részünkre, melynek költsége a megrendelőt terheli.

FIZETÉSI MÓDOK

Előre utalás

Előre utalásnál a rendelést követően 48 órán belül kérjük az utalást. Amennyiben nem érkezik meg, a rendelés automatikusan törlésre kerül.

A pénz beérkezéséről visszaigazolást nem küldünk. A rendelés leadása után e-mailt küldünk az utalás és csomagfeladás részleteiről. A megjegyzés rovatba feltétlen fel kell tüntetni a megrendelés számot és a megrendelő nevét.

Utánvét is választható, rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

SZÁLLÍTÁS UTÁNKÖVETÉS

A csomag feladása után már nem a mi hatáskörünkben lesz a csomag, hanem az MPL-ében. A csomagfeladáskor az MPL üzenetet küld, amely tartalmazza a követési számot, amellyel nyomon követhető a csomag útja. A magyar posta csomagkereső oldala:

https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Minden jog fenntartva ©2024
cartmenu