Visszáru

Nyomtatvány 

Név:………………………………………………………

Cím:………………………………………………………

Rendelési azonosító:……………………………………

Terméknév:………………………………………………

Visszaküldött mennyiség:………………………………

Visszaküldés oka: (a megfelelő rész aláhuzandó) 

Nem tetszik a termék.

A termék mérete túl kicsi / túl nagy. 

A termék hibás. 

Érkezéskor a csomag sérült volt. 

Kifogásolható minőség. 

Másik terméket kaptam. 

Egyéb:……………………………………………

Amennyiben terméket kíván cserélni, kérjük kövesse az alábbi lépéseket, a csomag kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül. 

1. Kérjük vegye figyelembe, hogy a visszaküldött terméket csak az eredeti állapotában tudjuk elfogadni. Kimosott, csomagolás nélküli terméket nem áll módunkban cserélni. A csomag tartalmát a Webáruház ellenőrzi, majd ha mindent rendben talál, 10-12 munkanapon belül érkezik a csererendelés, ha raktáron lévő termékről van szó, ellenkező esetben e-mailben értesítjük a várható szállítási időpontról. 

2. A Visszáru nyomtatványt a visszaküldött csomaggal együtt juttassa el részünkre postai úton. Levélcím: Vinkboys Unit Kft. 7000, Sárbogárd, Ady Endre út 112.  Felhívjuk figyelmét, hogy a visszaküldés költsége az Ön által megrendelés leadásakor elfogadott Általános Szerződési Feltételek értelmében Önt, mint vásárlót terheli. A postai úton visszajuttatott termékeket lehetőség szerint ajánlott, és elsőbbségi szolgáltatással, megfelelő külső burkolattal ellátva, a számlával együtt adja fel. Az Eladó semmilyen módon nem felel a Posta által elvesztett, vagy a szállítás közben bármilyen módon keletkezett károkért. 

3. A csere termék szállítási díja:  bruttó 1.190Ft 

4. A cseretermék kiválasztásának menete: 

Kérjük adjon le egy új rendelést az oldalon arra a termékre, termékekre, melyekre cserélni szeretne. A megjegyzés rovatban tüntesse fel az eredeti rendelési azonosítót és a „CSERE” szót, majd fizetési opcióként jelölje meg az utánvétet. 

További tájékoztatásért vagy segítségért kérjük, látogasson el a www.bohonadin.hu honlapunkra, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a (+36) 70-318-4740  telefonszámon. 

Dátum:………………………………………………. 

……………………………………. 

Aláírás